Monday 21 December 2020

 

PROJECT PRESENTATION

Introducing our project and Twinspace to students.💪💪💪

Tuesday 15 December 2020

Presentation of the project to the students / ZÜBEYDE HANIM SECONDARY SCHOOL- Belkıs Uluçay

 On December 14, 2020, we introduced our project named "Life is the Sum of Precautions" , the twinspace page and how to create their own avatars with pixton  to our students in the project team.


Tuesday 8 December 2020

ÖĞRETMEN TANIŞMA TOPLANTIMIZ - Nuray Toparlak

Zübeyde Hanım Ortaokulu, Ümraniye, İstanbul

06 Aralık 2020 tarihinde proje ortağı öğretmenlerimizle çevrim içi tanışma toplantımızı gerçekleştirdik. Öğretmen görev dağılımı yapıldı. Projemizde gerçekleştireceğimiz ortak etkinliklerimiz belirlendi. Twinspace ve blog kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Verimli geçen toplantımız için tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürler.



POSTER WORK FOR OUR PROJECT 'LIFE IS THE SUM OF PRECAUTIONS'

Nihan GÜCÜK-Halil Türkkan Secondary School






Monday 7 December 2020

EBRU İKBAL UÇAR- ÖĞRENCİLERİMİZE PROJE PORTALI TANITIMI

Yaşam tedbirler toplamıdır eTwinning projemize 5. sınıf öğrencilerimizle hızlı bir başlangıç yaptık. Öğrencilerimizle zoom üzerinden bağlanarak Twinspace portalı; avatar, logo, afiş yapım araçları tanıtımımızı yaptık. Öğrencilerimizin ilgi ve heyecanla katılıp çalışmaya başladığı bu projemizde sene sonuna kadar güzel işler çıkması dileğiyle.



Nihan GÜCÜK / Halil Türkkan Secondary School / 'Life is the sum of precautions' eTwinning Project Acquaintance Meeting






 

EBRU İKBAL UÇAR- Öğretmen Tanışma Webinarımız

Yaşam tedbirler toplamıdır eTwinning projemizin öğretmen tanışma webinarını yaptık. Twinspace portalının ve blog sayfasının nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili bilgiler verilen toplantıda proje görev dağılımı, proje yaygınlaştırma çalışmaları ve projemizi geliştirme konuları konuşularak güzel bir tanışma toplantısı tamamlandı.



Esengül Eryılmaz Deniz Yıldızları Secondary School

evaluation students  link Our project is finished. We are making project award applications. Many thanks to this wonderful team.Student were...